Over deze site.

Stuur ook uw basisgegevens van uw vereniging of bedrijf (voorzover nog niet gedaan), wetenswaardigheden, activiteiten, evenementen, reacties, oude ansichten, gedichten, uw klachten, meningen, jeugdrubriek, een mopje van de maand, geschiedeniszaken, fotoreportage, wetenswaardigheden, leukigheidjes, natuur-idee, foto's van vijlenaren die even in het zonnetje gezet moeten worden, websitekoppelingen, vraag en aanbod.......... , en nog veel meer op naar Paul Franssen Hopschet 6 in Vijlen of info@vijlen.net . Plaatsing is gratis. U wordt dagelijks bekeken door vele Vijlenaren en niet Vijlenaren.

Misschien ook iets voor u?

U kunt vanaf de index pagina www.vijlen.net of via www.vijlen.net/info-index zoeken, maar wij zoeken ook nog mede-redacteuren die zo nu en dan of regelmatig behulpzaam kunnen zijn met typen, scannen, fotograferen, opmaak, ontwerpen van mooie plaatjes of goede ideeën hebben.

U kunt als bedrijf, vereniging of persoon een site onder eigen naam ( www.vijlen.net/uwnaam) ook een site hebben op het internet. Over de voorwaarden, kosten en realisatie gelieve contact op te nemen met P. Franssen of via info@vijlen.net. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Door wie?

Deze site (op het net sinds augustus 2001) werd grotendeels gerealiseerd en onderhouden door Paul Franssen (ideeën en content) en Marwin van de Voort (technische ondersteuning). De site wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de Stichting Evenementen Commissie en Groepsaccommodaties Op de Hopschet en Hoeve ten Bosch.

Copyrights.

Het overnemen en publiceren van informatie uit deze site is uitsluitend toegestaan voor niet commerciele doeleinden mits met duidelijke bronvermelding van het siteadres en eventuele auteur, (tenzij aangegeven passages waarin overnemen uitdrukkelijk uitgesloten wordt, daarvoor is een schriftelijke toestemming van de beheerder van www.vijlen.net voorwaarde). ©2001-2004

Disclaimer

De door www.vijlen.net verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

www.vijlen.net alsook (eventuele) overige leveranciers van informatie aan deze site(s) aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. www.vijlen.net aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door www.vijlen.net worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van www.vijlen.net.